Добредојдовте!
Не сте најавени.
Најава или Регистрирај се!
 

Алатка за Известување

BUBE Добредојдовте на страната која овозможува пристап до Алатката за Известување која е наменета за известување на податоци од областа на животната средина од страна на сите регистрирани РИПЗ оператори во Министерството за Животна Средина и Просторно Планирање. Податоците кои се внесуваат од страна на операторите преку Алатката за Известување ќе бидат јавно достапни на овој веб портал наменет за сите граѓани на Р. Македонија.